top of page

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

 • Има ли срок за изработка?
  Няма срок за изработка, тъй като поддържаме постоянна наличност от моделите. Ако продуктът е отбелязан като наличен, ще бъде при вас до 3 работни дни.
 • Стабилни ли са типи палатките?
  Типи палатките са свободно стоящи конструкции. Държим на сигурността затова нашите типи палатки са оборудвани с: - гумени крачета, което ги направи стабилни на паркет, теракот; - фиксиращ механизъм, който при правилно поставяне не позволява на страните на типи палатката да се събират. Това я прави подходяща и за по-палавите игри дори на най-малките. - При закупуването на постелка я получавате с противоплъзгаща подложка, която не позволява плъзгане върху паркет и теракот.
 • Лесно ли се сглобява типи палатка за деца?
  Типи палатката ще дойде при вас сглобена. Вие трябва да я разгънете в оптимална позиция и ако желате да я фиксирате с елементите, които ще получите заедно с нея. Инструкции има приложени към всяка покупка, скоро ще добавим и видео за допълнителна информация.
 • Стабилни ли са люлките?
  Нашите люлки са тествани за издържливост от сертифицираща фирма. Следвани са препоръчаните инструкции за безопасност за ползване от деца до три години: - оптимална височина на преградата между крачетата; - осигурени против разплитане краища на въжето; - седалката е изработена от двойно зашит плътен памучен плат, осигуряващ до 24КГ натоварване. - осигурени са със следните части със съответна издържливост: въже - натоварване до 70КГ карабинер - натоварване до 230КГ халки - натоварване до 220КГ
 • Как се закача люлката?
  Люлката може да се закачи на различни места и в зависимост от мястото ще е нужен различен способ за закачане. За тавана можете да я закачите с анкер кука. Тавана не трябва да е гипсокартон за по-стабилно и сигурно захващане. Посъветвайте се в магазин за строителни материали коя ще е най-подходящата анкер кука във вашия случай. По същия начин можете да я захванете и за дървена или друг вид здрава пергола. Друг интересен и лесен вариант, в случай че не желаете да пробивате е да използвате фитнес лост. С него лесно ще можете да я закачите в коридора или на рамката на вратата. Винаги тествайте за издържливост преди да поставите детето в люлката. В парка или на двора също можете да я ползвате, но да я прибирате, когато не е в употреба. За дърво или друго подходящо място можете да я закачите с верига или ремък. Тези идеи не изчерпват възможните варианти. Каквото и да изберете като вариант се уверете в здравото захващане и тествайте за издържливост преди да поставите детето в люлката.
 • Шиете ли палатки по поръчка и с други десени?
  Отворени сме за всички идеи и предложения и се стараем да развиваме продуктите си спрямо желанията и запитванията на нашите клиенти. Стремим се към бърза доставка и качествено обслужване. За да отговорим на тези изисквания се придържаме към стандартен модел и нямаме капацитет за индивидуални поръчки. Държим на качеството на платовете и за да гарантираме качеството и на изделията си ползваме платовете, които печатаме индивидуално специално за нашите клиенти.
 • Продавате ли платове?
  Все по-често получаваме това запитване. Нямаме възможност да предложим от всички десени плат, но ако желаете минимално количество от определен дизайн ни пишете и ще уточним наличен ли е. Платовете са: - 100% памук. ОEKO Tex сертифицирани; - 200-250гр/м2; - дигитален печат.
bottom of page