top of page

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева и са крайни.

Поръчаната стока се доставя на посочения от купувачa адрес за доставка на територията на Република България.Сроковете за доставка се определят от външните доставчици и могат да бъдат променени от тях по всяко време без наше съгласие. Промените не могат да засегнат вече направени поръчки.

Цената на доставката до офис на Спиди или Еконт и до адрес се определя от теглото на продукта и се калкулира и добавя преди завършване на поръчката.

Цената на доставката до офис на СПИДИ или ЕКОНТ в Република България за поръчка на стойност над 200 лв. е безплатна.

 Пълната такса за доставка се начислява и за доставка на артикули, закупени на промоция или с код за отстъпка, надвишаваща 10% от обичайната цена на продукта.

СРОК НА ДОСТАВКА

Доставката на налични артикули се извършва в рамките на 3 работни дни (считано от работния ден, следващ деня на поръчката). Въпреки старанието ни да доставим Вашата поръчка възможно най-бързо, доставката може да отнеме по-дълго време поради независещи от нас причини (напр. лоши метеорологични условия), за което ще бъдете уведомени.

Моля , обърнете внимание, че някои наши артикули се изработват след приемането на поръчка (капан за сънища напр., индивидуални запитвания за продукти) като времето за различните артикули е упоменато в описанието на продукта. Ние ще се свържем с вас за да уточним сроковете за изработка и доставка.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

- Наложен платеж
- Банков превод

- PAYPAL

Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж или по банков път. В случай, че предпочетете плащане по банков път моля пратете своята поръчка чрез формата за контакт. Продуктите, които сте поръчали ще Ви бъдат изпратени след като банковата ни сметка бъде заверена със сумата на Вашата поръчка. При избор на опция "наложен платеж" заплащането става при получаване на стоката от куриера. Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева и са крайни.

Всички пратки изпращаме с опция „Преглед преди плащане“. Имайте предвид, че ако след прегледа преди плащане на артикулите, решите, че няма да заплатите артикулите и ще ги върнете обратно на търговеца, то стойността на транспортните разходи в двете посоки – от и до адреса на търговеца, се поема от клиента.

Дигиталните продукти се заплащат чрез системата на PayPal.

Международни доставки е заплащат чрез системата на PayPal.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

В срок от 14 дни след получаване на стоката, купувачът има право да я върне или замени, ако са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, ползвана, носена, прана, гладена, зацапана, надраскана).

Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.

Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива.

Транспортните разходи за връщане или замяна на продукти от поръчка са изцяло за сметка на купувача.

Всички суми за върнати продукти се възстановяват по банков път.

Не се връщат и заменят персонализирани продукти.

Не се връщат и заменят дигитални продукти.

bottom of page