ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между сайта moma-home.com, собственост на МОМА Хоум ООД, по-долу за краткост "Търговец", от една страна, и Потребителите на интернет страници и услуги, намиращи се на уебсайт moma-home.com, наричани по-долу за краткост потребители, от друга.

МОМА Хоум ООД, е дружество, регистрирано в Търговския регистър на Агенцията по вписванията с ЕИК 204847078, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул.3005 10А, ат.3, ; e-mail: momahomebg@gmail.com

Моля, прочетете изцяло публикуваните Общи условия преди да закупите продукти, предлагани на Сайта.

Настоящият документ съдържа информация за дейността на сайта moma-home.com и общите условия за ползване на услугите, предоставяни от него, като уреждат отношенията между нас и всеки един от потребителите ни.

Потвърждаването на Общите условия е необходимо и задължително условие за сключването на договора между Потребителя и Търговеца.

С приемането на Общите условия Потребителят се съгласява да бъдат обработвани неговите лични данни на основание сключения между него и Търговеца договор.

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията в сайта не е задължителна. Поръчката си може да направите по два начина:

Като гост - попълвате данните си, но не правите регистрация чрез потвърждаване на e-mail. 

С регистрация - за целта попълнете регистрационната форма с необходимите данни. Предимство на този вид регистрация е, че при следваща покупка не е необходимо да въвеждате отново данните си. В този случай ще имате достъп и до историята на Вашите поръчки, както и ще можете да изтеглите наличните за закупения продукт упътвания, в случай че има такива.

Регистрацията може да бъде направена и след автентикация, предоставена от други социални мрежи, включително, но не само – Facebook. В тези случаи Ние може да поискаме допълнителна информация, като например Вашия телефонен номер. При регистрация във moma-home.com чрез профил във Facebook или друга социална мрежа, вие изрично се съгласявате да разкриете на MOMA Home данните от съответния Ви профил и гарантирате че имате право да разкриете тези данни без да бъдат нарушавани условията на съответната трета страна.

При създаването на профил в moma-home.com, Вие автоматично се абонирате за бюлетина на MOMA Home и се съгласявате да получавате информация за продукти, промоции и събития, организирани от нас, освен ако изрично не се откажете от този абонамент. Абонаментът и е безплатен и не изисква заплащането на каквито и да е суми от потребителите.

Всички предоставени от Вас лични данни, ще бъдат използвани в съответствие с Политиката за защита на личните данни и Условията за използване на “бисквитки”.

ПОРЪЧКА

Активирането на поръчката става чрез натискане на бутона “Поръчай”. При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от вас e-mail адрес. В случай, че не сте получили имейл за потвърждение, върнете се към поръчката, за да я приключите или ни се обадете. При необходимост администраторът на сайта ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на детайли за доставката.

Предлаганите Продукти е възможно да не бъдат налични. В този случай, по запитване от Ваша страна, ние можем да Ви предложим срок в който продукта да бъде изработен и доставен специално за вас.

Всички цени, посочени на moma-home.com са крайни и включват ДДС (доколкото е приложим), както и всички други данъци и такси, предвидени в приложимото законодателство. Цените на продуктите и цената за доставка се посочват отделно.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

- Наложен платеж
- Банков превод

- PAYPAL

Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж или по банков път. В случай, че предпочетете плащане по банков път, продуктите, които сте поръчали ще Ви бъдат изпратени след като банковата ни сметка бъде заверена със сумата на Вашата поръчка. При избор на опция "наложен платеж" заплащането става при получаване на стоката от куриера. Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева и са крайни.

Дигиталните продукти могат да се заплатят чрез PAYPAL.

ДОСТАВКА

Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева и са крайни.

Поръчаната стока се доставя на посочения от купувачa адрес за доставка на територията на Република България.Сроковете за доставка се определят от външните доставчици и могат да бъдат променени от тях по всяко време без наше съгласие. Промените не могат да засегнат вече направени поръчки.

Цената на доставката до адрес в България независимо от теглото на поръчката за продукти, със стандартни размери е 6 лв.

Цената на доставката до адрес в България независимо от теглото на поръчката за типи палатки и комплекти с типи палатки е 10 лв.

Цената на доставката до офис на ЕКОНТ в Република България за поръчка на стойност под 150 лв. е 5 лв.

Цената на доставката до офис на ЕКОНТ в Република България за поръчка на стойност над 150 лв. е безплатна.

 Пълната такса за доставка се начислява и за доставка на артикули, закупени на промоция или с код за отстъпка, надвишаваща 10% от обичайната цена на продукта.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

В срок от 14 дни след получаване на стоката, купувачът има право да я върне или замени, ако са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, ползвана, носена, прана, гладена, зацапана, надраскана).

Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.

Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива.

Транспортните разходи за връщане или замяна на продукти от поръчка са изцяло за сметка на купувача.

Всички суми за върнати продукти се възстановяват по банков път.

Не се връщат и заменят персонализирани продукти.

Не се връщат и заменят дигитални продукти.

Оплаквания / Разрешаване на спорове

Съгласно действащото законодателство, ние сме длъжни да информираме потребителите за наличието на Европейска платформа за онлайн решаване на спорове, която може да бъде използвана за уреждане на възникнали спорове, без нужда от намесата на съд. Европейската комисия е отговорна за създаването на платформата. Вижте европейската платформа за онлайн решаване на спорове тук: http://ec.europa.eu/odr

ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ НА ДАННИТЕ

Моля прочетете раздел "Поверителност" за пълната версия на политиката ни за поверителност.

„МОМА ХОУМ“ ООД гарантира надеждното съхраняване на всички предоставени лични данни от регистриралите се потребители на сайта.

„МОМА ХОУМ“ ООД обработва само данни, необходими за изпълнението на търговската сделка, като това са само данни, които потребителите са предоставили доброволно в рамките на регистрацията.

„МОМА ХОУМ“ ООД гарантира, че без Ваше съгласие данните Ви няма да бъдат събирани през онлайн магазина.

Обработването на личните Ви данни се извършва при стриктно спазване на нормативните изисквания на Закона за защита на личните данни, Закона за електронната търговия и Закона за далекосъобщенията.

Цел на събирането и обработката на данни в рамките на онлайн магазина на „МОМА ХОУМ“ ООД е обработката на Вашата поръчка и нейното изпълнение от наша страна, както и предоставянето от „МОМА ХОУМ“ ООД на други изрично заявени от Вас услуги, както и с цел отговаряне на запитвания от Ваша страна, за да ви помогнем при технически проблеми или да се свържем с Вас при нужда.

Вашите данни може да бъдат предоставяни на доставчици на пощенска услуга, рекламни и дигитални агенции, както и агенции, осъществяващи връзки с обществеността, с които „МОМА ХОУМ“ ООД е в договорни отношения и които предоставят услуги на „МОМА ХОУМ“ ООД, действат като обработващи личните данни лица от името на „МОМА ХОУМ“ ООД съгласно всички приложими законови норми за защита на личните данни. „МОМА ХОУМ“ ООД гарантира, че съответната информация ще бъде използвана единствено след получаване на Вашето лично съгласие по отношение на обработването, извършвано от името на „МОМА ХОУМ“ ЕООД, както и че тази информация ще бъде третирана като конфиденциална.

Информацията, която „МОМА ХОУМ“ ООД може да предоставя на изброените по-горе партньори, е: имейл адрес, телефонен номер, адрес, рождена дата и три имена.

Предоставянето на тази информация има единствено и само за цел:

  • изпълнение на поръчките, в това число физическа доставка на поръчаните артикули;

  • изготвянето на последващи маркетингови и рекламни кампании.

„МОМА ХОУМ“ ООД може да разкрие и предостави Вашата лична информация съобразно приложимото право, ако съд или административен орган нареди или изиска това или ако предоставянето на личните данни е свързано с изпълнение на законово задължение на „МОМА ХОУМ“ ООД.„МОМА ХОУМ“ ООД може да предостави личните Ви данни на трети лица, доколкото това е позволено от приложимия закон, и ако това предоставяне е нужно за изпълнение на договор, при положение, че сте дали съгласие за такова предоставяне.

С настоящето Ви информираме, че имате право да възразите срещу и/или откажете използването на Вашите лични данни по гореописания начин, в това число за целите на директния маркетинг, както и предоставянето им на трети лица. Възражение и/или отказ може да направите с уведомление за Вашето желание в свободен текст на имейл momahomebg@gmail.com . Имате право на достъп по всяко време до Вашите лични данни, както и да извършвате промени по тях.

„МОМА ХОУМ“ ООД гарантира, че предоставената информация ще бъде използвана само и единствено в случай на изразено съгласие от Ваша страна за обработване на посочените данни, извършвано от „МОМА ХОУМ“ ООД, както и че въпросната информация ще бъде третирана като конфиденциална.