НАШАТА ИСТОРИЯ

Здравейте,
Казвам се Марина.

Идеята да създадем MOMA Home дойде спонтанно, когато за индианския рожден ден на сина ни Михаил беше нужна индианска палатка. Не намерих, затова я направих. И се вдъхнових за повече. Като човек винаги съм държала нещата, които купувам и подарявам да са стилни и с иновативен дизайн. Като майка към тези изисквания добавих да са безопасни и от тествани и проверени материали. МОМА Home е мястото за такива продукти - стилни, иновативни, от естествени материи, направени ръчно и не на последно място произведени в България.

А защо МОМА?

Защото Марина и Младен Обичат Михаил и Андрея

press to zoom
M
M

Марина и Младен

press to zoom
А
А

Андрея

press to zoom

press to zoom
1/5

НАШЕТО НАСТОЯЩЕ

P1011025_edited.jpg

Ние сме производител. Горди сме да сложим етикет с нашето име на продуктите, в които влагаме нашето вдъхновение, труд, удоволствие да твориш. Удовлетворение е да видиш материално реализирана идеята си, но е несравнимо чувството, когато разбереш, че тя е донесла радост и блеснали очи на новия си притежател.

Ние сме малък бизнес. Като такъв разчитаме на най-добрата реклама "от уста на уста", затова сме безкомпромисни към качеството и се стараем да надграждаме постоянно. Ако харесвате това, което правим споделете го, благодарни сме.

Ценим оригиналните идеи и ще се стремим да предлагаме продукти на производители, които считаме, че покриват личния ни тест - стилни, качествени, оригинални, безопасни.