top of page

НАШАТА ИСТОРИЯ

Здравейте,
Казвам се Марина.

Идеята да създадем MOMA Home дойде спонтанно, когато за индианския рожден ден на сина ни Михаил беше нужна индианска палатка. Не намерих, затова я направих. И се вдъхнових за повече. Като човек винаги съм държала нещата, които купувам и подарявам да са стилни и с иновативен дизайн. Като майка към тези изисквания добавих да са безопасни и от тествани и проверени материали. МОМА Home е мястото за такива продукти - стилни, иновативни, от естествени материи, направени ръчно и не на последно място произведени в България.

А защо МОМА?

Защото Марина и Младен Обичат Михаил и Андрея

НАШЕТО НАСТОЯЩЕ

P1011025_edited.jpg

Ние сме производител. Горди сме да сложим етикет с нашето име на продуктите, в които влагаме нашето вдъхновение, труд, удоволствие да твориш. Удовлетворение е да видиш материално реализирана идеята си, но е несравнимо чувството, когато разбереш, че тя е донесла радост и блеснали очи на новия си притежател.

Ние сме малък бизнес. Като такъв разчитаме на най-добрата реклама "от уста на уста", затова сме безкомпромисни към качеството и се стараем да надграждаме постоянно. Ако харесвате това, което правим споделете го, благодарни сме.

Ценим оригиналните идеи и ще се стремим да предлагаме продукти на производители, които считаме, че покриват личния ни тест - стилни, качествени, оригинални, безопасни.

bottom of page