top of page
Търсене
  • rbozheva

Георги и неговото първо Halloween Party

Никога не съм мислила, че синът ми ще се роди на Halloween. Съгласих се с факта, че ще бъде зодия Скорпион (нищо лично към представителите на този знак, мои близки и приятели са именно тази зодия, но имах съвсем други представи за зодията на моето дете), а да се роди на 31-ви октомври беше изненада.

Така за първи път тази година Hаlloween за нас беше вълшебен, защото беше първия рожден ден на Георги. Не, че дете на една година осъзнава защо е тази суетня около него. Сигурна съм обаче, че предстоят много интересни хелоуински рожденни дни, с различни идеи и дълга подготовка, с неканени гости, маскирани като приказни герои и какво ли още не, за което за сега по-добре да не мисля.


Тази година подготовката беше лесна. Ефектната Типи палатка Мома Хоум създаде уют и много настроение. Разпъва се бързо и са необходими сами един чифт ръце. Заедно с допълнителните украси се получи чудесен кът, чудно свърталище за малките духчета, а това беше възможност, необеспокоявано да се насладим на вкусната торта от Ananda Bakery.112 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Halloween Party

Commenti


bottom of page